Sportschool Emmen

Bij LEVELS Sportschool Emmen geloven we dat een prettige, familiaire sfeer in combinatie met een breed aanbod van faciliteiten en diensten bijdraagt aan jouw sportieve leefstijl. Met een abonnement bij LEVELS Sportschool Emmen sport je onbeperkt en mag je gratis gebruik maken van ons zwembad en sauna. Zo kun je op elk moment gebruikmaken van elke faciliteit en dienst. Wij doen er alles aan om het je naar jouw zin te maken, of je nu komt voor inspanning of ontspanning.

Onze voordelen

👍Onbeperkt sporten, fitnessen wanneer jij dat wilt
👍Nieuwe fitness apparaten
👍Gratis gebruik van zwembad en sauna
👍Persoonlijk en enthousiast team die jou motiveren
👍Sportschool in hartje centrum Parc Sandur

Schrijf je hier direct in

 

Levels, dé sportschool van Emmen en omgeving

Onze fitnesszaal van ruim 500 vierkante meter biedt een groot aantal nieuwe en verschillende fitnessapparaten. Er is een ruim aanbod aan cardio apparatuur. Daarnaast kun je helemaal los gaan op de uitgebreide Multi-Jungle en uitgebreid aanbod aan Hammer Strenght apparatuur en Dumbells.

LEVELS Sportschool Emmen biedt de hele dag professionele begeleiding. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een van onze sportinstructeurs een individueel trainingsprogramma samen te stellen. Dit wordt gedaan naar aanleiding van een intake gesprek. Zo'n intake gesprek kan de hele dag door, dus plan het moment wanneer jou dit het beste uitkomt.

Bij afsluiting van een nieuw sport abonnement mag je automatisch gratis gebruik maken van zowel onze sauna als het zwembad. Let wel, op maandag t/m donderdag  tussen 16:00 - 19:00 uur is ons zwembad en sauna gesloten in verband met zwemlessen.

Voor de tarieven kun je terecht op onze tarieven pagina. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar onze openingstijden? Wij verwijzen je graag door naar onze contact pagina of neem contact met ons op via telefoonnummer 0591- 667 496 of per e-mail via info@levelsemmen.nl

Sportschool Emmen

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

nieuwe titel

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 6

Wat is je doel om (weer) te gaan sporten?*