Diplomapakketten

Wij streven ernaar om uw kind rond de leeftijd van 4,5 jaar op te roepen. In de meeste gevallen lukt dat afhankelijk van uw en onze mogelijkheden. Wij houden bij plaatsing zo veel mogelijk rekening met uw voorkeur. Bij ons kunt u kiezen uit diverse diplomapakketten.

Het diplomapakket betaald u middels automatische incasso in 3-18 maandelijkse termijnen, startend vanaf de eerste les. Dit is afhankelijk van het pakket wat u afneemt. Het is ook mogelijk om het gehele bedrag in 1x te voldoen per pin/contante betaling, dan ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag.

De pakkettarieven hebben een maximale looptijd maar zijn inclusief proef, afzwemmen + diploma. Let op, dit geeft geen garanties op een diploma. Heeft u kind na de maximale looptijd het diploma A nog niet behaald, dan bieden wij het diploma A uitloop-pakket aan, voor een extra 3 maanden zwemles. Dit zijn zwemlessen tegen een gereduceerd tarief. Voor de diploma’s B en C gelden geen uitloop-pakketten, dan kunt u een standaard nogmaals pakket B, C of B/C afnemen.

We hanteren geen zwemlessen in alle landelijke schoolvakanties. De maximale looptijden zijn inclusief vakanties. (voorbeeld: U neemt een AB pakket af op 3 maart 2019. Dan zult u op 3 september 2020 een nieuw pakket kunnen aanschaffen als in deze periode het A en/of B diploma niet is gehaald)

Meld u kind nu aan
Inschrijfkosten: €12,50

Heeft u nog vragen, stel ze gerust op zwemschool@sandur.nl

Privé zwemles.

Parc Sandur biedt ook privé zwemles aan. Deze mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt zich aanmelden voor een privé zwemles via zwemschool@sandur.nl. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheid die bij uw wens het beste past.

Leeftijd: Vanaf 4,5 jaar
Groepsgrootte: 1 persoon per instructeur
Lesduur: 30 minuten per les
Tarief privé zwemlespakket:

  • 3 maanden: €116,50 per maand (10 lessen)

Aanmelden zwemles

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden zwemles

https://sportparcsandur.zwemscore.nl/mijnzwemscore/aanmeldenleerlingtxt.asp