Over ons

Bij LEVELS geloven we dat een prettige, familiaire sfeer in combinatie met een breed aanbod van faciliteiten en diensten bijdraagt aan jouw sportieve leefstijl. Met een abonnement bij LEVELS sport je altijd onbeperkt en incl gebruik zwembad/sauna. Zo kun je op elk moment gebruikmaken van elke faciliteit en dienst. Wij doen er alles aan om het je naar jouw zin te maken, of je nu komt voor inspanning of ontspanning.

 

Fitness op zijn best! 
Onze fitnesszaal van ruim 500 vierkante meter biedt een groot aantal nieuwe en verschillende fitnessapparaten. Er is een ruim aanbod aan cardio-apparatuur. Daarnaast kun je helemaal los gaan op de uitgebreide Multi-Jungle en uitgebreid aanbod aan Hammer Strenght apparatuur en Dumbells.

LEVELS biedt de hele dag professionele begeleiding. Je kan met een sportinstructeur een individueel trainingsprogramma samenstellen, dit wordt gedaan naar aanleiding van een intake gesprek. Dit kan de hele dag door, dus plan je moment wanneer jou het beste uitkomt.

Na fitness mag je GRATIS gebruik maken van zowel de sauna als het zwembad! De sauna en het zwembad zijn buiten de schoolvakanties op maandag t/m donderdag gesloten tussen 16.00 - 19.00 uur in verband met zwemlessen.

 

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.