Spinningmarathon

Onze supervisor Sport Mark Kuipers zet zich ook dit jaar weer in voor KIKA, dit jaar zal hij deelnemen aan de marathon van New York. Dit is 42.4 km hardlopen door de straten van New York. Hier zal hij een PR proberen te zetten onder de 3 uur. Dit alles om geld in te zamelen voor KIKA (Kinder Kankervrij)

Om dit fantastische doel te ondersteunen organiseert LEVELS op 22 mei 2022 een spinning-marathon.

Bij LEVELS Parc Sandur zal er de hele middag een gezellige en sportieve sfeer hangen, want de spinning-fietsen komen namelijk buiten op de steiger te staan voor het Beach House. Daarnaast vieren we de (her)opening van van LEVELS, waardoor er diverse dansoptredens zullen zijn, toffe acties en na de spinningmarathon is er Live Muziek op de Harbour Club. Één groot feest dus!

 

Planning spinningmarathon:

11.00 - 11.55 uur:  Karin Berg & Jacqueline van der Kaap
12.00 - 12.55 uur:  Yoran Scholte
13.00 - 13.55 uur: Martine Eefsting
14.00 - 15.00 uur: Mark Kuipers

Belangrijke info:

  • Kleedkamers en douches zijn aanwezig
  • Voor deelnemers gratis fruit en sportdrank
  • Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat je in alle rust je kan voorbereiden en kan genieten van de gezellige en sportieve sfeer.

 

Schrijf je nu direct in!! We zijn net gestart met de inschrijvingen, elk uur kunnen er +/- 50 spinners mee doen. Iedereen is welkom, ervaren of onervaren!

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link

Doet JIJ mee en help je zo om het streefbedrag van €8000 te behalen? Of kom je langs en moedig jij onze toppers aan? Één ding is zeker het wordt in ieder geval een feestje!!

Het programma van de open dag → INFO